Contact: enta_butor@indamail.hu  

      Kezdőlap  |  Lakberendezés  |  Galéria |  Árlista  |  Akció  |  Szobaszökőkutak  Elérhetőség


Mi a legfontosabb?!1. Fontos a jó ár

Magyarországon az emberek szeretnek minél olcsóbban vásárolni. Pedig, ha eszükbe jutna egy régi közmondás, miszerint "olcsó húsnak, híg a leve", lehet, hogy másképp gondolkodnának. Az esetek többségében a nagyon kedvező árú termékek minősége bizony hagy némi kívánnivalót. És ezek után már nem is érvényesül a "jó ár", hiszen az utólagos javítások "megkönnyíthetik" a pénztárcánkat.

2. Legyen gazdaságos

Manapság ezt a szót, egyre többször alkalmazzák. Szinte nincs olyan termék a reklámokban, ahol ne köszönne vissza a gazdaságosság. De vajon mi számít annak? Ugyanazon minőség mellet az alacsonyabb ár gazdaságosnak számít. Viszont rosszabb minőség mellett a kedvezőbb ár felesleges pénzkidobás.

3. Előnyök-hátrányok

A fent említett két pontot "alkalmazva" a következőket lehet megállapítani: aki pozdorjából, illetve laminált lapból készít bútorokat, az olcsóbban jön ki, mint az, aki a természetes fának a híve. Bizonyára Ön is találkozott olyan bútorokkal, melyek több évtizede megtalálhatóak a lakásokban. Ezek kivétel nélkül mind fából készültek! A kedvezményes áron megvásárolt termékek egy idő után elvesztik "természetes" szépségüket, mert nem jó alapanyagból készültek.

4. Házhoz szállítás

Két lehetőség között választhatunk: magunk visszük haza a bútort, vagy hazaszállíttatjuk a kereskedővel. Esetleg lehetséges egy harmadik verzió is, ha fuvarossal vitetjük el. A saját fuvarköltség hatékony megoldás, de. A kereskedő által biztosított házhoz szállítás biztonságosabb, ha ugyanis a bútor megsérül, van rá garancia.

5. Összegzés

Érdemes olyan bútorokban gondolkodni, amely megfelelő árkategóriát és minőségi terméket képvisel. A vásárlás során körültekintőnek kell lennünk, mert a telített piac, a hatalmas választék mellett nehéz eldönteni, hogy milyen bútort érdemes megvennünk. A Enta Bútorbolt éppen ezért arra törekszik, hogy a felmerült kérdéseidre választ adjon. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy választ kapj arra, hogy mi a gazdaságos, hogy mi az olcsó, és hogy mi a minőségi termék.
© 2008 www.szobaszokokut.hu